• Cardio

  • KRACHT

  • FUNCTIONEEL

Welkom bij de start van een nieuwe generatie toestellen. Artis is de eerste volledig geïntregreerde collectie van 30 cardio, kracht en funtionele produkten. Het naadloze ontwerp herdefinieert de workout ruimte en biedt een volledig verbonden trainingservaring. Artis zorgt voor een natuurlijke beweging, terwijl energie wordt bespaard en hergebruikt.

ARTIS, COMBINATIE VAN AANTREKKINGSKRACHT EN RETENTIE

BEKIJK DE
SUCCES VERHALEN

Naadloos ontwerp

Naadloos design en mooie geometrische vormen

Het unieke naadloze ontwerp en de inspirerende geometrie zonder frame zal de zintuigen prikkelen en gebruikers in staat stellen zich natuurlijk te bewegen en zich op hun gemak te voelen in een rustige, niet-intimiderende omgeving. Het sobere, maar gedistingeerde evenwicht zorgt voor een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen

Approfondisci

CONNECTIVITEIT

Technogym Ecosystem: Blijf verbonden, overal, waar u ook bent

ARTIS is volledig geïntegreerd in het Technogym Ecosystem zodat eindgebruikers en personeelsleden met elkaar verbonden zijn. Er is geen betere wijze om een actieve levensstijl te handhaven dan uw fitnessroutine bij de hand te hebben, waar u zich ook bevindt. Personeelsleden blijven in contact met de gebruikers, zowel binnen als buiten het fitnesscentrum, zodat ze de verbetering van hun lifestyle monitoren en tegelijkertijd de ontwikkeling van het bedrijf stimuleren.

Approfondisci

GEVOEL

Turn exercise into pure pleasure

Ontwikkeld door de wetenschappelijke onderzoeksafdeling van Technogym Village houdt ARTIS zich aan de hoogste ergonomische en biomechanische standaards. Het toestel reproduceert niet alleen natuurlijke lichaamsbewegingen, het creëert het unieke gevoel dat een oefening/training verandert in puur plezier.

Approfondisci

DUURZAAMHEID

Unieke technologie die het energieverbruik vermindert, energie hergebruikt en hernieuwt

Met ARTIS bereikt duurzaamheid een geheel nieuw niveau. Met de kracht oefening die u op ARTIS uitvoert, wordt energie verkregen om de displays van de krachttoestellen van stroom te voorzien, en dankzij de regeneratieve cardiotoestellen wordt de menselijke energie naar het stroomnetwerk herleid en gebruikt om de fitnessruimte te voorzien van energie. Met de nieuwe materialen en technologieën wordt het verbruik van de loopband gereduceerd. Personeelsleden en klanten spelen aldus een rol bij het duurzaam maken van de fitnessruimte, om niet te spreken van de duurzaamheid van onze planeet. Healthy people, healthy planet.

Approfondisci

Cardio

Approfondisci

KRACHT

Approfondisci

FUNCTIONEEL

Approfondisci